Tak for din interesse i Stemman Podcast!

Vi er et projekt, der handler om, at de medier vi har i dag godt kan se anderledes ud.

🍪 Vi tror ikke på, at uetiske tracking-teknologier hører hjemme i det moderne internet. Derimod tror vi på, at eje sin egen platform og data, og ikke være afhængige af internetgiganterne.

🔬Vi tror heller ikke på hurtige, ensidige og nemme fortællinger. Derimod tror vi på hårdt arbejde, research og kvalitet.

Hvad du lige skal vide inden du går igang…

Der er et par ting som du måske ikke har set før, og som vi gerne vil forklare.

📱 Vores app er en PWA ( Progressive Web App ) og ligger ikke på AppStore eller Google Play. Du kan tilgå appen på nettet eller hente den ned til din mobil direkte fra vores hjemmeside. Det tager ikke mere end to klik, og du kan se en udførlig og interaktiv guide her.

🦣 Mammut-serien er hvad vi kalder vores dybdegående podcast-serier. Mammut-serien belyser MANGE sider af et emne, igennem en række af let overskuelige afsnit på 15 – 20 minutter. Læs mere her.

💡 Info-vinduet er en teknologi vi har udviklet til at vise information i appen når en podcast afspilles. Her kan du f.eks se billeder af dét vi taler om, eller se links til ekstramateriale. Info-vinduet opdateres i real-tid. Læs mere her.

Tak fordi du lytter med!